Voorstellen Huisarts in opleiding.

 

Graag wil ik me aan jullie voorstellen aangezien ik komend jaar in deze mooie praktijk de nieuwe huisarts-in-opleiding zal zijn. Ik ben Ron Geerts, 41 jaar en trotse vader van 2 dochters (worden in 2022 vier en vijf jaar ) en verloofd. De hoop is dat komend jaar de bruiloft nu wel door kan gaan zonder corona-beperkingen.  In mijn vrije tijd sport ik graag (obstacle course wedstrijden, fitness, hardlopen en golf).
Na 14 jaar in het ziekenhuis gewerkt te hebben als orthopedisch chirurg heb ik besloten mezelf om te laten scholen tot huisarts. Mijn reden om dokter te worden was dat ik zorg wil leveren voor de mens in plaats van alleen maar de ziekten/aandoeningen bestrijden. De patient is veel meer dan alleen maar de klacht waarvoor hij op het spreekuur komt. Helaas miste ik dat aspect van de zorg steeds meer in het ziekenhuis en heb ik gehoor gegeven aan de oorspronkelijke reden van mijn wens om dokter te worden. Vanaf dag 1 ben ik overtuigd van het prachtige en veelzijdige huisartsenvak en dat het bij mij past. Mijn stijl is het best te beschrijven als benaderbaar, empathisch, samen in overleg maar pragmatisch. Wellicht dat we elkaar komend jaar zullen ontmoeten.

Met vriendelijke groet,
Ron