Nieuws - Rijckehoef


Voorstellen stagiaire. 1 juni 2023

  Graag wil ik mezelf voorstellen als stagiaire doktersassistente. Ik ben Buse Ozturk en ik ben 20 jaar oud. Ik zit in mijn laatste jaar van mijn opleiding. Voorheen heb ik stage gelopen in JBZ en in 2 andere huisartsenpraktijken. Jaren lang stond mijn keuze vast om in de zorg te studeren en heb ik mijn keuze gemaakt om te studeren in het vak doktersassistente. Als doktersassistente ben ik het visitekaartje van de praktijk  en daarom is het belangrijk om goed opgeleid te worden door ervaren doktersassistente. In deze praktijk is er veel aandacht voor het opleiden van toekomstige doktersassistente....


Lees dit nieuwsbericht

Afspraak maken via portaal. 21 februari 2022

    In deze gevallen is een afspraak via het portaal plannen niet geschikt en willen wij u vragen telefonisch contact op te nemen: - Als u meerdere klachten heeft - Als u een uitgebreid gesprek wenst - Als u Corona-gerelateerde klachten heeft


Lees dit nieuwsbericht

Stoppen met roken. 14 december 2021

Wilt u stoppen met roken klik dan op de volgende link: Uitnodiging voor stoppen met roken bijeenkomst


Lees dit nieuwsbericht

Wanneer bellen voor een uitslag. 7 juli 2021

Bellen voor uitslagen: Bloedonderzoek en röntgen( foto's)  na 3 werkdagen en andere uitslagen na 5 werkdagen bellen. Wist u dat u de uitslagen ook in uw patiënten portaal kunt terug zien!!!


Lees dit nieuwsbericht

Gezondheidscheck 28 oktober 2019

Op uw eigen verzoek kunt u een afspraak maken voor een gezondheidscheck als u 50 jaar of ouder bent. Door de assistente wordt uw lengte, gewicht, bloeddruk bepaald en wordt d.m.v. een vingerprik de bloedsuiker gemeten. Tevens wordt er een hartfilmpje gemaakt. Eventuele afwijkende uitslagen worden door de huisarts met u besproken. De kosten van het onderzoek worden vergoed door de zorgverzekeraar en u betaalt hiervoor geen eigen risico. Het onderzoek kan worden uitgebreid met laboratoriumonderzoek d.m.v. bloedafname bij de afnamepunten. Hiervoor wordt wel uw eigen risico aangesproken. Uw huisarts.


Lees dit nieuwsbericht

Medicijnen mee op reis? 4 juni 2019

Gebruikt u medicijnen en gaat u op vakantie, bekijk dan ruim van te voren of u hiervoor een verklaring nodig heeft. Voor bijvoorbeeld zware pijnstillers, ADHD medicatie, slaap- en kalmeringsmiddelen kan een verklaring nodig zijn. U kunt dit controleren op de volgende website http://www.hetcak.nl  Mocht een verklaring nodig zijn, vul deze dan zo volledig mogelijk in, daarna kunt u deze afgeven bij uw huisarts voor een handtekening.


Lees dit nieuwsbericht

Uw Zorg online app 12 maart 2019

Regel met gemak uw zorg online. Als u zich via de website heeft geregistreerd kunt u vanaf nu ook gebruik maken van de app. Online een afspraak inplannen kan tot minimaal 24 uur vooraf, heeft u sneller een afspraak nodig neem dan telefonisch contact op met de praktijk. Download de app : uwzorgonline.nl (beschikbaar via App store of Google play) Afspraken maken, herhaalrecepten aanvragen of de dokter een vraag stellen kan vanaf nu ook via de app. Dit is veel gebruiksvriendelijker dan via de website. Download de app vandaag nog!


Lees dit nieuwsbericht